Dilluns, 27 De Març De 2017
Plaça Canalejas, 1, Torregrossa - 25141
Telèfon: 973170001 Fax: 973170640

Cassola De Tros Tradicional De Torregrossa


Foto

Ingredients:

2 dl. oli d'oliva verge


250 gr. cansalada de porc de la papada


350 gr. costella de porc


350 gr. llangonissa


5 alls


3 cebes mitjanes


2 pebrots vermells


2 pebrots verds


200 gr. tomàquet madur


una branca de timó


bitxo


1/4 l. vi blanc


1/2 l. aigua


1'5 kg. patates



2 kg. espinacs frescs o 1'2 kg. espinacs congelats


500 gr. caragols


1 albergínia


300 gr. botifarra negra


sal


 

Recepta:

Per 10-12 persones:  


Posarem l'oli a calentar dins la cassola de fang, hi afegirem, prèviament trossejat, la papada, la costella i la llangonissa


 (1.). Quan la carn estigui daurada hi tirarem ja tallat a quadrets i per aquest ordre l'all, la ceba i els pebrots


(2.). També hi afegim el timó i el bitxo al nostre gust. Ho deixarem sofregir uns 10 minuts, hi posarem el tomàquet picat i ho sofregirem 3 minuts més


(3.). Ho remullarem amb el vi blanc, hi afegirem la patata esbocinada, els espinacs nets i tallats, els caragols ben rentats i l'aigua


 (4.). Ho deixarem fent xup-xup uns 15 minuts i llavors hi tirarem l'albergínia picada i la sal


(5.). Ho deixarem acabar de coure i quan veiem que la patata està quasi cuita afegirem la botifarra negra tallada a rodanxes


 (6.). Traurem la cassola del foc i la deixarem reposar uns 20 minuts com a mínim abans de posar-la a taula.

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web